Stichting VPSG - advies en ondersteuning bij vragen rond seksueel geweld, godsdienst en zingeving - zoekt een nieuwe medewerker voor 12 uur per week. Gezien de doelgroep zoeken wij een vrouw.

Wat vragen wij van haar:

- zij ontwikkelt aanbod op het gebied van preventie van seksueel misbruik en heeft ideeën over het scholen van pastores - zij heeft ervaring met het opzetten en uitvoeren van projecten zowel inhoudelijk als technisch (aanvraag en fondswerving)

- zij voelt zich thuis met sociale media en kan ondersteunen bij PR en informatieverstrekking - zij kan incidenteel individuele pastorale begeleidingsgesprekken voeren met mensen die zich melden bij de VPSG voor ondersteuning bij de verwerking van seksueel geweld.

- zij voelt zich thuis bij het christelijk erfgoed

- zij kan functioneren in teamverband

- zij staat lerend in het leven

Wat bieden wij:

- werken in een klein, leuk en inspirerend team - een zelfstandige werkkring met ruimte voor groei en ontwikkeling

Regeling dienstverband via een jaarcontract.

Graag een sollicitatie met CV naar info@vpsg.nl voor 21 februari 2018 Het eerste gesprek is op 28 februari in Haarlem. Daarna volgt nog een tweede gespreksronde.

Voor meer informatie: Gezien van der Leest, coördinator, tel. 023-5328222 (dinsdag en woensdag van 10 -16 uur) of kijk op de website www.vpsg.nl

Stichting VPSG Nieuwe Groenmarkt 8

2011 TW Haarlem

023-5328222

info@vpsg.nl

www.vpsg.nl

BijlageGrootte
PDF-pictogram Vacature januari 2018.pdf46.64 KB