Dit jaar staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem.
Er wordt geld ingezameld en aandacht gevraagd voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.
Een thema wat ons natuurlijk zeer aan het hart ligt. Wij ontmoeten hier in onze spreekkamers telkens weer mensen, vrouwen én mannen, die weten wat seksueel geweld allemaal kapot maakt. Voor hen was het (vaak) oorlog achter de voordeur.

Wij zijn aanwezig op:

zaterdag 20 december in de Bavo op de Grote Markt tijdens de Oase van Stilte van 13 -17 uur met een informatiestand, bij de Mariakapel waar een lichtje kan worden aangestoken en bij de fotoshoot van unbreakable (www.revief.nl) Je bent van harte welkom.

zondag 21 december bij de kerkdienst in de Bavo op de Grote Markt, van 11- 11.45 uur. Onze informatie stand is te bezoeken.

In de gang van de Doopsgezinde Gemeente aan de Grote Houtstraat is de fototentoonstelling Hope for a generation te zien, foto's van Daniel Maissan van vrouwen en kinderen uit Zuid Soedan en Oeganda. Medewerksters van de VPSG zijn aanwezig op 23 en 24 december.

Loop ook eens langs ons kantoor op de Nieuwe Groenmarkt 8. Op onze ramen zijn foto's te zien die zijn gemaakt in het kader van project unbreakable.