De afgelopen 2,5 jaar hebben wij het project (ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht, ontworpen, uitgewerkt, uitgevoerd en verdiept. ​ Binnen (ON)BREEKBAAR maken we met deelnemers kunstkistjes over kwetsbaarheid en kracht en hoe deze thema's met elkaar verbonden zijn. Zo worden mensen in contact gebracht met zichzelf en met elkaar. ​ We hebben geëxperimenteerd met verschillende werkvormen en doelgroepen (wijkpilot in Doornakkers, project studenten verpleegkunde Summa College, workshops met dak- en thuislozen, driedaagse voor vrouwen met (seksueel) geweldservaringen, zomerweek in Spanje, workshops bij de tentoonstelling in de Bavo-kerk in Haarlem, twee projecten op basisschool de Driesprong). De ervaringen tonen aan dat deze manier van werken verbinding brengt, mensen sterker maakt, mensen onvermoede kanten laat zien van zichzelf en van elkaar, kortom: mensen in hun kracht zet!
Wij vinden het dan ook de moeite waard deze ervaringen met anderen te delen en (ON)BREEKBAAR verder uit te zetten in andere wijken en organisaties. (ON)BREEKBAAR breekt door, dat is wat wij graag willen! Wij nodigen je daarom van harte uit om kennis te komen maken met deze verbindende kunstvorm en met de manier waarop we die hebben uitgewerkt.
Wat kun je verwachten? Een energiek, leerzaam en inspirerend programma waarin je getrakteerd wordt op beeldende kunst, fotografie, dans, muziek, poëzie en theater. De toegang tot dit evenement is gratis. Wel is het noodzakelijk om je aan te melden voor één van de vier aanvangstijden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Dit project is mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Eindhoven-Veldhoven en het Eindhoven Fonds.
ZATERDAG 4 JUNI Het programma start in de Kruisruimte, Gen. Bothastraat 7e, 5642 NJ Eindhoven en leidt je langs twee andere aansprekende locaties op een paar minuten loopafstand.
STARTTIJDEN 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Het programma duurt ruim 2,5 uur en voor de liefhebbers hebben we daarna nog een creatieve uitsmijter in petto.
Laat je verrassen en uitdagen!
MELD JE AAN via onbreekbaarwww@gmail.com.

Jeannette Claessen 06 57 510 351 Lian Brok 06 44 714 466 Yvette van Kessel 06 15 273 976