Onder de titel 'Ik ga door' heeft de VPSG een werkschrift ontwikkeld dat een hulp kan zijn om meer grip te krijgen op zingeving na seksueel misbruik, in het bijzonder bij het omgaan met gevoelens van schaamte en schuld.

Wil je dieper ingaan op een thema uit het Werkschrift Schaamte en Schuld dan nodigen we je uit voor de bijeenkomst op 9 november getiteld Masker op, masker af – over jezelf verbergen en jezelf laten zien. Een van de oefeningen in het werkschrift gaat over de neiging om je te verbergen als je je schaamt. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met behulp van oefeningen verkennen wanneer jij je verbergt, op welke momenten je graag zou willen verschijnen en hoe je jezelf wil laten zien.

Psychologe en auteur van het werkschrift Marjoleine Vosselman en Lien Daams, levensbeschouwelijk counselor van de VPSG begeleiden je deskundig op je weg naar een leven met grip op jouw unieke masker!

Woensdag 9 november 2022, 10.00 – 14.30 uur inclusief lunch

Plaats: het Graalhuis, Nieuwegracht 51, 3512 LE te Utrecht

Wil je graag meedoen? Meld je dan snel aan via info@vpsg.nl
Kosten: € 30 , € 50 of € 70 naar draagkracht, inclusief lunch en werkschrift. (Als kosten een bezwaar zijn, neem contact op via info@vpsg.nl)