Ook in 2017 bieden we als VPSG een paar kom-op-verhaaldagen aan voor mensen die in een kring van lotgenoten naar een thema willen kijken dat in hun leven speelt.

We hebben drie zaterdagen gereserveerd, te weten: 18 maart, 13 mei en 30 september van 10.00 – 16.00 uur in het Graalhuis aan de Nieuwegracht 51 te Utrecht. We zijn blij dat we op deze stilteplek mogen verblijven.

Het thema op 18 maart is: 'in verbinding met je bronnen'. We kijken dan naar bronnen die we hebben meegekregen of die je in je leven gevonden hebt; bronnen waaruit je energie, leven en plezier put; bronnen die je dragen of kracht geven om vol te houden.

Voor de andere zaterdagen staat het thema nog niet geheel vast. We denken aan thema's als het 'omgaan met grenzen' en 'het maken van een rapiarium, een persoonlijk boekje om te bewaren wat je beweegt'. De dagen kunnen los van elkaar gevolgd worden. Heb je andere suggesties of wil je een bepaald onderwerp uitdiepen, dan horen we dat graag.

We werken steeds met verschillende werkvormen, waarbij we de eigen creativiteit niet schuwen en ook uitdagen tot een groepsgesprek. Naar binnen keren kan een onderdeel zijn maar ook zelfexpressie d.m.v. zang of tekenen.

De kosten van een zaterdag zijn 15 euro incl. koffie, thee en lunch.

Opgeven kan telefonisch via 023- 5328222 via info@vpsg.nl.

Begeleiding: Maddy de Bruin en Judith van der Werf (counselors VPSG)

BijlageGrootte
Bestand de bron.docx48.87 KB