Heb je ook  een volle rugzak na seksueel geweld meegemaakt te hebben? Ons werkschrift hebben we gemaakt om je te helpen meer grip te krijgen op zingeving na seksueel misbruik, in het bijzonder bij het omgaan met gevoelens van schaamte en schuld. Herkenbaar?

Je kunt zelfstandig met de informatie en de oefeningen in het schrift aan de slag.
Het papieren schrift is te bestellen via info@vpsg.nl en kost inclusief porto € 12,-  (Bij deelname aan de startbijeenkomst is het schrift inclusief)

Wil je eerst eens in een groep wat meer horen en ervaren? Overweeg je om aan de slag te gaan met het werkschrift Schaamte en Schuld maar vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten? Of aarzel je omdat je bang bent dat het werkschrift teveel overhoop gaat halen en wil je het eerst eens voorzichtig proberen? Het kan ook zijn dat je graag zou willen kennismaken met counselors die je hierbij kunnen begeleiden. Of dat je de eerste stappen wilt zetten met een groep mensen die voor dezelfde uitdaging staan. We organiseren twee startbijeenkomsten.

Startbijeenkomsten:
Woensdag 30 maart 2022 van 10.00 – 14.30 uur inclusief lunch
of
Woensdag 6 april, 10.00 – 14.30 uur inclusief lunch
in het Graalhuis, Nieuwegracht 51, 3512 LE te Utrecht

Onder begeleiding van psychologe en auteur van het werkschrift Marjoleine Vosselman en een van de counselors van de VPSG ga je een start maken met het werken in het schrift door in groepsverband een eerste opdracht te maken. Je ervaart hoe je met het schrift kunt werken en krijgt ondersteuning bij wat je daarin tegen komt. Aan het eind van de bijeenkomst heb je de eerste pagina's in het werkschrift beschreven en weet je of het bij je past. Je kunt er dan voor kiezen om ofwel zelfstandig verder te gaan of om afspraken te maken voor individuele begeleiding.
Wil je graag meedoen? Meld je dan uiterlijk 2 weken voor aanvang aan via info@vpsg.nl
Kosten: € 30, € 50 of € 70 naar draagkracht, inclusief lunch en werkschrift. (Als kosten een bezwaar zijn, neem contact op via info@vpsg.nl)
Van harte welkom!