(VAST)HOUDEN & (LOS)LATEN

Drie dagen creatief aan de slag.

Wanneer: Vrijdag 7 december 11.00 uur t/m zondag 9 december 2018 16.00 uur

Waar: Conferentiecentrum de Glind, Postweg 65 3794 MK De Glind (nabij Amersfoort en Barneveld)

Kosten: € 270,- incl. overnachting, materiaal. (Wanneer kosten bezwaar vormen, informeer dan naar de mogelijkheden)

(on)breekbaar zijn. Wat van je verleden neem je mee naar jouw toekomst? Wat laat je achter? Wat mag uit de koffer en wat is juist helpend om mee te nemen? Hoe help je jezelf wanneer je iets los wilt laten maar het niet lukt om er helemaal van los te komen? Welke hulpbronnen heb je binnen jezelf of je omgeving? Durf je deze bronnen aan te boren? Wat mag zichtbaar worden van jouw weg en wat niet?

Via allerlei oefeningen kom je in contact met jouw eigen creativiteit. Inzichten worden beeldend verwerkt in een houten kistje. Jouw eigen, unieke, betekenisvolle kistje.

Dit weekend is bedoeld voor vrouwen die in hun leven te maken hebben gehad met (seksueel) misbruik. Wil jij onderzoeken wat (los)laten en (vast)houden voor jou betekent? Dan is dit weekend iets voor jou!

Bezig zijn met je handen. Spelen met kleur, vorm en materiaal. Schilderen, tekenen, naaien, schrijven, bouwen en daarbij gebruik kunnen maken van een overvloed aan beschikbaar (recycle-)materiaal. Ontdekken dat je veel meer kunt uitdrukken met materialen dan je voor mogelijk houdt. Je nieuwsgierigheid mag het winnen van de mogelijke overtuiging dat je niet creatief zou kunnen zijn. Je zult versteld staan van wat er uit je handen komt!

Informatie, begeleiding en aanmelding:

Gezien van der Leest VPSG 023-5328222 info@vpsg.nl

Jeannette Claessen ComunicArte 06-57510351 contact@comunicarte.nl
Lien Daams JeBesteBest info@jebestebest.nl