De VPSG is volop in verandering; namen we in de lente afscheid van counselor Maddy de Bruin, nu gaat in deze herfst ook projectmedewerkster Jeannette Deenik-Moolhuizen ons verlaten.
Na een lang arbeidzaam leven rond het thema kerk, vrouwen en geweld is het voor Jeannette tijd om de vaste routine van werken achter zich te laten.
Jeannette begon in 2003 als bestuurslid bij de VPSG en stapte later over naar het team medewerksters. Ze zette een heel aantal projecten op waaronder: 'Dwars-liggen. Speurtocht naar heilzame seksualiteit' , 'Weet wat er speelt. Over seksueel misbruik in gezinnen' en 'Traditie en seksualiteit – joodse, christelijke en moslimvrouwen in gesprek'.
Van haar hand kwamen trainingen, workshops en nieuwsbrieven, alles met het oog op kennisvermeerdering en aanbod van handelingsperspectief voor met name pastores.

We willen het afscheid van Jeannette niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom nodigen we u graag uit op woensdag 25 oktober in de Doopsgezinde Kerk, Frankestraat 24, 2011 HV Haarlem afscheid van Jeannette te komen nemen.

Programma:

Vanaf 13.30 uur Inloop
14.00 start programma met welkom
14.15 Presentatie door Latifa Lazaar van Stichting Kezban. Stichting Kezban zet zich in voor het voorkomen en bestrijden van huiselijk geweld in allochtone kring. Latifa zal in haar verhaal laten zien hoe ze via voorlichting proberen het taboe op huiselijk geweld te doorbreken.
Aansluitend gelegenheid tot het stellen van vragen.

15.00 Pauze

15.30 Lezing "Waardigheid doorstroomt en omhult je. Beeld van God ben je" Over vrouwen als waardigheidsbekleedsters en beeld van God door dr. Anne-Claire Mulder, universitair docente vrouwen- en genderstudies theologie en stagedocente aan de Protestantse Theologische Universiteit, locatie Groningen.
Aansluitend gelegenheid tot het stellen van vragen.
16.30 Terug- en vooruitblik door Jeannette Deenik-Moolhuizen
en dankwoord door voorzitter bestuur VPSG Fieke Klaver

17.00 Napraten met een drankje en gelegenheid afscheid te nemen van Jeannette

Graag horen we of u aanwezig zult zijn; info@vpsg.nl of telnr 023-5328222

Van harte welkom!